Anuntul nr. 82172

Traduceri legalizate

Pret: 19 RON

Bucuresti Ilfov / *sectorul 5
Data 24 iulie 2017
Categorie Prestari Servicii
Domenii Traducator
Servicii Agentie de Traduceri
Raporteaza acest anunt!
Traduceri legalizate

Traduceri legalizate

Bucuresti Ilfov / *sectorul 5

Pret: 19 RON

Motivul

*
*
*

Link anunt

Informatii de contact

Traduceri

Membru din 18 ianuarie 2017

Localitatea: *sectorul 5

Telefon:
0722.756.060
Telefon:
0747.756.060
Descriere

Fie ca participati la licitatii, doriti incheierea unui parteneriat sau doriti sa va inscrieti la studii, Traduceri10 va sta la dispozitie pentru traduceri legalizate, garantand confidentialitatea documentelor, flexibilitate, seriozitate si profesionalism.

Traducem in 20 de limbi si putem asigura legalizarea notariala pentru traducerile realizate in oricare dintre domeniile: juridic, tehnic, medical, economic, financiar, IT, web, etc.

Traducerile sunt realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, sunt intotdeauna verificate de un revizor independent, respecta intru totul formatul documentului original. Oferim consultanta gratuita, metode flexibile pentru transmiterea si preluarea materialelor, tarife si discounturi convenabile si garantam confidentialitatea proiectelor dumneavoastra de traduceri legalizate.

Procedura de legalizare notariala nu se refera la calitatea traducerii sau la continutul acesteia, ci doar confirma calitatea de traducator autorizat a persoanei ce realizeaza traducerea. Procedura de legalizare notariala se realizeaza numai in prezenta documentului original.

 

Solicitati acum o oferta personalizata pentru documentele dumneavoastra! 

Nr. de vizualizari: 24