Anuntul nr. 82169

Traduceri italiana

Pret: 19 RON

Bucuresti Ilfov / *sectorul 5
Data 24 iulie 2017
Categorie Prestari Servicii
Domenii Traducator
Servicii Agentie de Traduceri
Raporteaza acest anunt!
Traduceri italiana

Traduceri italiana

Bucuresti Ilfov / *sectorul 5

Pret: 19 RON

Motivul

*
*
*

Link anunt

Informatii de contact

Traduceri

Membru din 18 ianuarie 2017

Localitatea: *sectorul 5

Telefon:
0722.756.060
Telefon:
0747.756.060
Descriere

Experienta in domeniul traducerilor autorizate si legalizate ne recomanda. Va oferim traduceri in/ din limba italiana la preturi competitive, discounturi substantiale pentru fidelitate si asiguram o comunicare ireprosabila. Avand o echipa de profesionisti, ne asiguram intotdeauna ca traducerile dumneavoastra vor indeplini cerintele calitatii: confidentialitate, transparenta, punctualitate si preturi convenabile.

Va oferim traduceri italiana realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei cu experienta de peste 3 ani in domeniu. Echipa noastra este permanent preocupata de calitatea serviciilor oferite: astfel, oferim consultanta gratuita, traduceri rapide si calitative, verificate intotdeauna de un revizor independent si un sistem avantajos de preturi si discounturi.

Traducem in 20 de limbi, putem asigura traduceri autorizate si traduceri legalizate in orice domeniu: juridic, tehnic, medical, financiar – bancar, economic, IT, etc. si alte servicii conexe: prelucrare grafica, colationare, tehnoredactare, etc.

 

Contactati-ne acum pentru a afla care sunt beneficiile aduse de Traduceri10!

Nr. de vizualizari: 22