Anuntul nr. 78281

Panou Foto la nunta , botez

Pret: 60 Euro

Bucuresti Ilfov / *sectorul 6
Data 05 septembrie 2016
Categorie Prestari Servicii
Domenii Organizare Evenimente
Servicii Organizare Nunta
Raporteaza acest anunt!
Panou Foto la nunta , botez

Panou Foto la nunta , botez

Bucuresti Ilfov / *sectorul 6

Pret: 60 Euro

Motivul

*
*
*

Link anunt

Informatii de contact

Fotopanou

Membru din 08 iunie 2016

Localitatea: *sectorul 6

Telefon:
0799.995.660
Telefon:
0745.022.770
Descriere

Ai o sarbatoare importanta, precum e nunta, botez, aniversare sau poate un eveniment corporate ?

Si desigur ca doresti ca a ta petrecere sa fie cea mai creativa si bine memorabila de toti invitatii la acel eveniment.

Pai uite ca noi compania www.FotoPanou.ro venim cu cea mai tare oferta !!!

Noi iti vom oferi cele mai originale decoratiuni pentru evenimentul tau. Noi vom realiza un panou foto personalizat in tematica evenimentului tau, unde oaspetii tai vor putea face cele mai memorabile poze de la a ta petrecere.

Astfel noi va vom inchira sau vinde BrandWall (Photo Wall) cu banner personalizat unde va fi imprimat tot ce iti doresti. La fel lucratorii nostri vor veni si vor monta fotopanoul (carcasa cu banner), astfel ca nu vei avea griji in plus. Cu alte cuvinte Fotopanou este o constructie cu banner personalizat de orice forma si marime care mai este numit si Foto corner (Photo corner), Pop up, Roll up (Roll screen), Brand Wall care va servi drept cea mai perfecata decoratiune a oricarui tip de eveniment fie zi de nastere, botez, nunta sau corporate. Astfel noi va vom oferi cel mai frumos accesori la a ta ceremonie, o zona speciala amenajata cu ideea si tematica evenimentului unde invitatii vor putea memora sarbatoarea prin cele mai originale poze si totul la cel mai accesibil pret.

 

Cu alte cuvinte fie ca ai zi de nastere (aniversare), botez, nunta sau evenimente corporate www.FotoPanou.ro va propune tot setul de servicii:

- Elaborarea designului

- Imprimarea bannerului

- Inchirierea constructiei metalice (Pop up)

- Montarea si Demontarea fotopanoului

- Transportarea foto panoului

 

Totul e foarte simplu si comod, contacteaza-ne si vei avea parte de cel mai creativ decor pentru evenimentul tau de vis.

Ne poti gasi usor pe:

www.FotoPanou.ro

https://www.facebook.com/fotopanou.ro/

Tags: Fotopanou, Foto panou, Brand wall, Brandwall, Press wall, Presswall, Banner personalizat, Photo Corner, Fotostand, Foto Corner, construtie cu baner, pop up, roll up, roll screen, photo wall, decor, decoratii, decoratiuni, fotobanner, accesorii, Nunta, Cumetrie, Botez, Zi de nastere, Aniversare, Corporate, Eveniment,  Ceremonie, Sarbatoare, Petrecere.

Nr. de vizualizari: 168