Anuntul nr. 80251

Oferta de Paște 2017 -Excursie de 5 nopți la preț de 4 nopți

Pret: 350 RON

Tulcea / Tulcea
Data 10 martie 2017
Categorie Prestari Servicii
Domenii Publicitate, Promovare
Servicii Consultanta Publicitate, Promovare
Raporteaza acest anunt!
Oferta de Paște 2017 -Excursie de 5 nopți la preț de 4 nopți

Oferta de Paște 2017 -Excursie de 5 nopți la preț de 4 nopți

Tulcea / Tulcea

Pret: 350 RON

Motivul

*
*
*

Link anunt

Informatii de contact

TrD

Membru din 10 martie 2017

Localitatea: Tulcea

Telefon:
0745.832.995
Descriere

Pentru că știm că sărbătorile Pascale se petrec cel mai bine alături de cei dragi, am lansat o ofertă specială numai pentru dumneavoastră. Va oferim o excursie în Delta Dunării cu petrecerea sfintei sărbători în inima tradițiilor lipovenești.  chira de balta 
       Această ofertă se adresează grupurilor de minim 12 sau 24 de persoane (pe un ponton sau două). Programul cât și data plecării sunt flexibile în funcție de preferințele grupului. 
       O excursie făcută primăvara vă oferă o imagine unică a deltei. Este singura perioadă din an când puteți vedea la un loc și păsările ce au iernat aici și cele venit pentru cuibărit. Tot în această perioadă păsările sunt pregătite pentru sezonul de împerechere ceea ce înseamnă că masculii vor avea un penaj foarte bogat și colorat. Veți întâlni și un spectacol veritabil de prins pește dat de către pelicanii flămânzi. Toate aceste minunății sunt în ton cu explozia naturii, de un verde crud, presărată cu flori de primăvară. 
       În plus, numai în această perioadă, veți avea ocazia să asistați la slujba de înviere de la Biserica Lipovenească, descoperind tradițiile din această zonă. În Duminca Paștelui puteți vizita mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc și puteți lua parte la slujba de dimineață. Masa de Paște, plină cu produse tradiționale, se va lua la bord, într-un cadru festiv, în mijlocul naturii. 
       Pachetul acestei oferte include, pe lângă pensiune completă (cazare și masă – 3 mese pe zi), plimbări cu barca cu motor pe canale și lacuri și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului. 
       Pentru acest pachet vă propunem un traseu de 6 zile pe brațul Sulina unde puteți vizita orașul Sulina, satul și pădurea Letea, satul Mila 23 cu Biserica Lipovenească, mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc și multe alte lacuri și canale.

http://www.deltă.ro/ro/oferte

Nr. de vizualizari: 567