Anuntul nr. 76646

Noul ulei de krill din Canada cu Omega 369

Pret: 1 RON

Bucuresti Ilfov / *sectorul 2
Data 22 aprilie 2016
Categorie Prestari Servicii
Raporteaza acest anunt!
Noul ulei de krill din Canada cu Omega 369

Noul ulei de krill din Canada cu Omega 369

Bucuresti Ilfov / *sectorul 2

Pret: 1 RON

Motivul

*
*
*

Link anunt

Informatii de contact

FarmacieOnline

Membru din 22 aprilie 2016

Localitatea: *sectorul 2

Telefon:
0764.477.646
Descriere

Neptune Krill Oil Licaps este un produs NOU, Original din Canada, obtinut din creveti polari din inima Antarcticii.

Acest supliment este o formulă unica, conceputa pentru imbunatatirea sanatatii inimii. Cum ajuta NKO Licaps in acest sens? Uleiul de krill sporeste circulatia sangelui prin curatarea arterelor de placi de colesterol, scaderea nivelului colesterolului rau si nivelului trigliceridelor, cresterea nivelului colesterolului bun, scaderea tensiunii arteriale si reducerea riscului de a face atac de cord.

De asemenea, NKO Licaps ajuts la mentinerea sanatatii oaselor, articulatiilor, ochilor, creierului, sporeste funcsia cognitivs, este bun pentru memorie si piele, are proprietsti anti-coagulante si antioxidante puternice, mentine nivelul optim de zahar in sange.

Neptune Krill Oil Licaps se deosebeste de celelalte suplimente pe bazs de Omega-3 prin: consine de 7 ori mai multa astaxantina, are un continut de 40% de fosfolipide (datorita caruia se absoarbe atat de usor si eficient), contine EPA si DHA, sarac in Omega-6, consine colina, este necesara o doza mai mica la administrare, procesul de extractie la rece este brevetat, compania Neptune nu utilizeaza etanol și caldura in procesul de obtinere a uleiului de krill (astfel se explica absenta metalelor grele si a solventilor si un nivel ridicat de astaxantina), este o sursa durabila, are un termen de valabilitate mai mare, Neptune este lider pe piata uleiului de krill. 

Nr. de vizualizari: 279