Anuntul nr. 68559

Ingrijitoare varstnica Germania 27.10

Pret: 1,150 Euro

Bihor / Oradea
Data 01 octombrie 2014
Categorie Oferta de Munca
SubTip Strainatate
Raporteaza acest anunt!
Ingrijitoare varstnica Germania 27.10

Ingrijitoare varstnica Germania 27.10

Bihor / Oradea

Pret: 1,150 Euro

Motivul

*
*
*

Link anunt

Informatii de contact

Medipe

Membru din 14 aprilie 2014

Localitatea: Oradea

Telefon:
0310.800.490
Descriere

Firma Medipe Sp. z o.o. specializată în angajarea de personal medical și de îngrijire pentru muncă în Germania angajează:

Îngrijitoare  vârstnică Germania 27.10

Nr de Referință:BR2710

Beneficii:                                                                    

 1. Contract legal de muncă
 2. Salariu atractiv
 3. Asigurare socială şi medicală
 4. Cazare şi masă asigurată  la domiciliul pacientului.
 5. Decontarea cheltuielilor cu deplasarea
 6. NU PERCEPEM COMISIOANE!!!

Cerinţe:                                               

 1. Limba germană la nivel avansat (Obligatoriu)
 2. Experienţă îngrijire persoane vârstnice
 3. Persoană înţelegătoare, răbdătoare şi prietenoasă
 4. Apt de muncă
 5. Permis de conducere

                                         

Căutăm îngrijitoare pentru o doamnă de 85  de ani , 170 cm și 70kg.Doamna suferă de afecțiuni specifice vârstei , insuficiență cardiacă,osteoporoză, inkontinență , început de demență.Are grad de boală 2.Are ușoare probleme cu comunicarea și orientarea.Se deplasează pe scaun cu rotile, are nevoie de ajutor la transferul din pat in scaun si invers.Are nevoie de ajutor la îmbrăcat , dezbrăcat , la duș , igiena corporală.Poartă scutece care trebuiesc schimbate.Doamna stă la casă cu nepotul care este medic.

În sarcinile îngrijitoarej în afară de îngrijirea cu toată inima a pacientei intra:
Ajutorul pacientei în timpul spălatului  și igienei corporale .Schimbarea scutecelor.Curățenia în casă , pregătirea meselor , din cand in cand  spălatul hainelor si călcatul acestora.Ajutorul pacientei la îmbrăcat , dezbrăcat , plimbări , organizarea timpului liber penru pacientă.

Salariul 1150€ net pe lună


Persoanele interesate sunt rugate să se contacteze prin e-mail info@medipe.ro pe numărul de telefon 0310800490, sau prin formularul din acest link http://forma.medipe.ro/

 

Va rugăm în cv să treceți clauzula de mai jos

Conform legii cu privire la protecția datelor cu caracter personal din data de 29 august 1997 declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către  Sociatatea MM Sp. z o.o.  cu sediul în Wrocław  str. Gajowicka 195, NIP8971770377, KRS 0000378175  cât și de alte societăți legate de capitalul acesteia în timpul procesului de efectuare servicii pentru mine – cu scopul recrutării (pentru recruarea actuală cât și pentru recrutările din viitor)  dar și în scopuri de marketing. 

În același timp conform legii din data de 18 iulie  2002 privind furnizarea de servicii pe cale electronică declar că sunt de acord să-mi fie trimise informații comerciale pe cale electronică pe tema serviciilor oferite de Societatea MM Sp. z o.o.  și altor Societați corelate prin capital cu aceasta privind prestarea acestor servicii.

Declar că am fost informart/ă că administratorul datelor cu caracter personal este  MM Sp. z o.o.  și că datele vor fi stocate și procesate pe baza consimțământului meu la sediul adminstratorului cât și a entității procesatoare a acestor date la cererea administratorului.Deasemenea declar că divulgarea acestor date este de bună voie și am fost informat/ă de faptul că am dreptul la inspecatarea acestor date, corectarea sau ștergerea lor. 

Nr. de vizualizari: 1087