Anuntul nr. 73532

2000 LEI salariu, locuri limitate

Pret: 6,000 RON

Bucuresti Ilfov / *sectorul 2
Data 28 august 2015
Categorie Oferta de Munca
SubTip Full Time
Raporteaza acest anunt!
2000 LEI salariu, locuri limitate

2000 LEI salariu, locuri limitate

Bucuresti Ilfov / *sectorul 2

Pret: 6,000 RON

Motivul

*
*
*

Link anunt

Informatii de contact

Livestu4

Membru din 24 aprilie 2015

Localitatea: *sectorul 2

Telefon:
0764.000.200
Descriere

LiveStudio reprezinta o echipa tanara si dedicata scopurilor sale, dotari tehnice de ultima generatie, spatii de lucru curate si elegante, un mediu de lucru placut si relaxat si nu in ultimul rand intelegere si flexibilitate. La noi veti gasi tot ceea ce aveti nevoie ca sa castigati minim 2.000 de lei lunar. Acest job este destinat exclusiv tinerelor intre 18 si 35 de ani, care au posibilitatea de a lucra in Bucuresti. Personal exclusiv feminin!

Cu peste 10 ani de experienta in Romania, seriozitate si profesionalism, ne identificam ca fiind cea mai buna alegere pentru un model incepator in domeniu, sau chiar si pentru un model cu experienta, care intr-adevar doreste sa aiba parte de venituri pe masura eforturilor depuse. La noi veti uita de probleme tehnice, de amenzi sau de abuzuri din partea managerilor, timpul petrecut la job trebuie sa insemne efectiv socializare si dezvoltare personala. Promitem sa oferim sinceritate si respect, atat de necesare si totusi atat de greu de gasit la un loc de munca in Romania de astazi.

Evident, va fi nevoie de efort, de respect fata de munca si de rabdare pentru a avea rezultatele dorite. Dar asta e valabil pentru orice alt job care poate oferi un viitor, indiferent de domeniu. Alaturi de noi veti avea posibilitatea de a castiga suficient de multi bani, incat visele sa nu mai ramana doar niste vise. Noi construim strategii pe termen lung si urmarim sa facem parte din etapele vietii fiecaruia dintre angajatii nostri. Hai sa programam un interviu si sa gasim cea mai buna varianta de colaborare. Contactati-ne la 0764.000.200 sau prin WhatsApp. Informatii suplimentare pe www.livestudio.ro

Nr. de vizualizari: 572